Over ontroerd

Life is what happens to you, while you’re busy making other plans.” Dat zong John Lennon in het prachtlied ‘Beautiful Boy’. En of hij gelijk had. Het leven is wat je overkomt, terwijl je druk bezig bent andere plannen te maken.
Een kringloop, een mallemolen, het leven is vanaf het prille begin soms alles tegelijk. Het magazine ONTroerd staat daarbij even stil en wil zo een rustpunt vormen. Allemaal via integere gesprekken met mensen die meerwaarde bieden. En ook met aandacht voor nieuwe rouwculturen en die andere benadering van de dood. Hoort daar een filosofie bij?
Best wel. Omdat elk einde ergens een nieuw begin is.
ONTroerd magazine verschijnt viermaal per jaar.

Over afscheid, verdriet en rouw moeten we kunnen praten. Het verlies en gemis krijgt zo een plaats in onze maatschappij en daar streeft Sereni naar, elke dag opnieuw. Daarom lanceren we ons ONTroerd magazine dat gaat over het leven en dat ons kan helpen, helen en troosten alsook inspireren. ONTroerd is een trimestrieel magazine verschijnt 4 maal per jaar

Magazine #2

Ons laten ontroeren door het ontwaken van de natuur, vol beloftes van planten en bomen. Dat vermogen blijft essentieel. De sneeuwklokjes maken plaats voor krokussen, vergezeld met de trillende narcissen begroeten ze de verschijning van de prunus. Die bomen uit de rozenfamilie lopen vooruit op hun bladeren, gestimuleerd door een zon die nog steeds schuw is, maar meer welwillend. Het is lente, het seizoen van alle hoop, een seizoen dat glimlachen tovert op vele gezichten. Een seizoen dat zoekt naar vernieuwing.
Wie kan deze vernieuwing beter belichamen dan Arabelle Meirlaen? De befaamde topchef is voortdurend op zoek naar smaakexplosies. Arne Quinze verkent voor ons de kunst en de kleur van bloemen. En we mogen Peter De Graef niet vergeten, met hem zijn we het héle universum.

 

Sereni steunt Oekraïne 12-12

De beelden die we allemaal de afgelopen weken te zien kregen vanuit Oekraïne laten niemand onberoerd. Verschillende acties werden op poten gezet om de plaatselijke bevolking te steunen. Ook wij zijn grenzeloos solidair met Oekraïne en willen graag ons steentje bijdragen. Daarom hebben we besloten dat  de opbrengst van ons magazine ONTroerd de komende twee maanden integraal naar Oekraïne 12-12 zal gaan.

ONTroerd Magazine verschijnt 4 keer per jaar.

Artikelen

“Life is what happens to you, while you’re busy making other plans.”

Dat zong John Lennon in het prachtlied ‘Beautiful Boy’. En of hij gelijk had. Het leven is wat je overkomt, terwijl je druk bezig bent andere plannen te maken.

Een  ontroerend verhaal, tekening, gedicht met ons delen?

JOUW VERHAAL

“Life is what happens to you, while you’re busy making other plans.” Dat zong John Lennon in het prachtlied ‘Beautiful Boy’. En of hij gelijk had. Het leven is wat je overkomt, terwijl je druk bezig bent andere plannen te maken.

Een  ontroerend verhaal, tekening, gedicht met 

ons delen?